Protective mode (beschermde modus)

--- English below ---
Wanneer er in korte tijd veel foutieve inlogpogingen zijn op het apparaat via de webtoegang en/of de app, dan vervalt het apparaat in beschermde modus. Dit zorgt ervoor dat er een uur lang niet meer ingelogd mag worden op het apparaat. Na dit uur, of na het fysiek herstarten van het apparaat, is het weer mogelijk om in te loggen.

--- English ---
When there are many incorrect login attempts in a short period via the web interface and/or the app, the device will fall back into a protective mode. This means that you cannot log into the device for an hour. After this hour, or after a physical reboot of the device, you can login again.

Reacties

  • Hans WaalsHans Waals Gebruiker, Specialist
    Beste Maarten,
    Door het nieuwe wachtwoord dat lokaal moet worden ingesteld, log ik "foutief" in met ieder apparaat dat is aangesloten, enkel om juist het wachtwoord aan te passen. Nu moet ik na ieder apparaat een uur wachten. Da's niet fijn!
  • Harm ElzingaHarm Elzinga xxter medewerker
    Beste Hans,

    Met de laatste firmware gaat dit per lokaal IP adres, dus je kunt in alle app's het wachtwoord aanpassen en dan dienen ze het na een uur te doen, indien ze dat niet meteen doen. Het is dus niet nodig om elke keer een uur te wachten.
Log In of Registreer om te reageren.