xxter en Pairot - Beveiligde toegang.

Met de oplossingen van xxter kunt u altijd rekenen op de laatste technieken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zodat u met een gerust hart de uitgebreide mogelijkheden van huis- en kantoorautomatisering kunt ervaren. Alle communicatie voor de diensten en producten van xxter verlopen via betrouwbare, beveiligde verbindingen en zijn afgeschermd door wachtwoorden, die alleen bij u bekend zijn. Dit uiteraard zonder additionele, vaak dure, devices.

Zo logt u via my.xxter.com in op een website die door SSL is beveiligd volgens gangbare encryptie standaarden waarna de data encrypted wordt verzonden.

Voor toegang van buitenaf biedt xxter de Connect Service aan. Hiermee kunt u uw huisautomatisering en zelfs uw camerasystemen in huis op een veilige manier beschikbaar maken van buitenaf, zonder dat deze direct toegankelijk hoeven zijn. Er is geen port-forwarding of andere externe toegang vereist. Hierdoor maken hackers geen kans en kunt u ook onderweg veilig gebruik maken van alle mogelijkheden.

Er is bewust gekozen om de Connect Service uitsluitend te verbinden met de in de configuratie opgenomen devices, zodat de rest van het LAN-netwerk veilig blijft.

Desgewenst de maakt de xxter app ook zonder Connect Service abonnement op een veilige manier verbinding met de xxter unit, door middel van TLS en SSL-encryptie.

Zo kan er tevens een gedeelde sleutel worden ingevoerd in de app en unit wat, naast de gebruikersnaam en wachtwoord login, nog extra veiligheid oplevert.

Sinds kort is het ook mogelijk om toegang te verlenen aan de interne web configuratie van het xxter apparaat via de Connect Service. Hiermee kunt u, desgewenst, de installateur onderhoud laten plegen, zonder dat deze hiervoor bij u langs hoeft te komen.

De xxter Connect Service is een betaalde dienst, die u kunt aanschaffen via de Apple App Store of de Google Play Store. Het is ook mogelijk de dienst eenmalig af te kopen. De Connect Service is zeer eenvoudig in gebruik te nemen en biedt toegang tot 2 xxter apparaten voor alle mobiele apparaten die u heeft.

Met xxter is het ook mogelijk om lokale gebruikers toe te voegen en exact vast te leggen welke rechten de gebruiker heeft: welke bediening is toegestaan en welke instellingen er mag worden ingezien of gewijzigd. Deze optie is ideaal voor grotere huishoudens, kantoorsituaties, of wanneer u gasten beschermde toegang wilt geven tot uw huis- of kantoorautomatisering.

Indien u gebruik maakt van stembediening via Pairot, kunt u expliciet bepalen welke diensten u, onder welke voorwaarden, toegang geeft tot uw woning om deze te bedienen. Hiermee heeft u zelf in de hand of en wanneer Google en/of Amazon informatie mogen ontvangen over uw woning. Indien u gebruikt maakt van Apple HomeKit, dan garandeert Apple dat zij nooit toegang hebben tot uw gegevens of uw installatie.

xxter werkt continu aan verbeteringen en vernieuwingen van haar producten en diensten en maakt deze met regelmaat via gratis te installeren updates beschikbaar aan alle gebruikers. Daardoor bent u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst verzekerd van een veilige en betrouwbare huis- en kantoorautomatisering.

Voor alle beveiligde verbindingen met uw huisinstallatie heeft u met xxter geen extra, vaak kostbare, extra devices nodig.
Log In of Registreer om te reageren.