Verzoek: alles beheerbaar maken via 1 web interface

Momenteel moet je voor scenario's em de scheduler ofwel op het device zelf of in de eindgebruiker app zijn om wijzigingen te maken. Dat betekent dat ik van veel automations maar een deel kan voorbereiden en voor een deel altijd naar de locatie moet. Ik zou het fijn vinden als je als beheerder ook de schedules en scenario's kunt inzien, bewerken en aanmaken, en dat deze net als andere zaken inlaadbaar zijn op het device.

Reacties

  • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
    October 2019 aangepast
    Het klopt wat je zegt. Scenario's en planners zijn op het lokale device of via de app te beheren. Daarnaast is het ook mogelijk dit te doen via de xxter Connect Service (XCS). Zoek onder het apparaat bij instellingen naar de volgende knop: Hiervoor is een abonnement nodig.

    Mogelijk dat de structuur voor de beheerder in de toekomst wordt veranderd zodat een beheerder de scenes en planners makkelijker kan aanpassen.


  • Frank DoorenboschFrank Doorenbosch Gebruiker, Specialist
    Wij hebben alles op Apple HomeKit kunnen zetten door pairot van xxter en andere interfaces via Homebridge. Beetje puzzelen maar uiteindelijk alles kunnen programmeren en voordeel is echt enorm
Log In of Registreer om te reageren.