Aanroepen externe scripts

Ik zoek een mogelijkheid om externe (Python)scripts aan te roepen. Dit zou de functionaliteit van de xxter aanzienlijk kunnen uitbreiden.

Reacties

  • Harm ElzingaHarm Elzinga xxter medewerker
    Beste Paul,

    Ik neem aan dat je dan deze python script op de xxter uitgevoerd wil hebben? Dat is helaas niet mogelijk. Je kunt LUA scripts gebruiken (nu in beta), of het python script op een andere locatie/apparaat laten draaien en deze via bijvoorbeeld een HTTP opdracht activeren.
  • Paul van Laarhoven (Klant!!)Paul van Laarhoven (Klant!!) Gebruiker, Specialist
    Hallo Harm,

    Ik wilde de scripts op een Raspberry Pi laten draaien. Maar het zou geweldig zijn wanneer de scripting mogelijkheden op de xxter zelf worden uitgebreid. Wel een bijzondere keuze volgens mij om daar LUA voor te kiezen. Kun je iets meer vertellen over wanneer deze mogelijkheid in productie te verwachten valt?

    Ondertussen houd ik me aanbevolen voor voorbeeldscripts waarbij HTTP opdrachten door een Python script worden afgehandeld. Ik ben net begonnen me in Python te verdiepen en zou met wat voorbeelden enorm geholpen zijn.

    Groet,
    Paul
  • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
    @Paul van Laarhoven Er is voor LUA gekozen omdat dit specifiek bedoeld is om "embedded" te gebruiken. Ik verwacht dat LUA voor het eind van de zomer live zal gaan.

    Voorbeelden van http opdrachten en Python heb ik niet/kan ik je niet aan helpen. Dit zou ik zoeken via Google of op een Python forum.
Log In of Registreer om te reageren.