xxter connect service (XCS)

Vanaf firmware versie 2.4.0 is het mogelijk om gebruik te maken van de xxter connect service (XCS)

De xxter connect service maakt het mogelijk om vanaf internet te verbinden met de xxter unit zonder poort doorverwijzing in het modem (NAT port-forwarding).

Bij het verbinden van de app met de xxter unit was het voorheen nodig een port-forward te doen van poort 2199. Hoewel de verzonden data versleuteld is, is het niet altijd wenselijk hiervoor een poort open te zetten en in bepaalde situaties is het zelfs onmogelijk. Bijkomend nadeel van port-forwarding is dat bij een wijziging van internet serviceprovider ook het modem vervangen wordt en de port-forward opnieuw ingesteld moet worden. De XCS is een optionele dienst. Ook zonder deze dienst kunt u xxter blijven gebruiken via de bekende weg met een port-forward.

Bij het gebruik van de XCS maakt de xxter app verbinding met de xxter unit zonder dat hiervoor een handeling hoeft te worden uitgevoerd in het netwerk van de gebruiker. Het abonnement op de XCS wordt door de eindgebruiker via de app-store van Apple of Google, zonder tussenkomst van de installateur, afgesloten. DE XCS kost € 2,49 per maand of € 24,99 per jaar. Ook camerabeelden kunnen via de XCS beschikbaar worden gesteld.
Log In of Registreer om te reageren.