Vraag om 'Bevestiging' bij bediening knoppenrij

Bij een schakelaar is het mogelijk een bevestiging te moeten geven om ongewenste of bedieningen die per ongeluk gaan te voorkomen.
Deze functie is niet beschikbaar in een knoppenrij, maar dit zou wel erg handig zijn! We hebben nu bijvoorbeeld een haard sturing met een knoppenrij gemaakt, en dan zou de kans dat de haard per ongeluk aangezet wordt verkleind worden.

Is het mogelijk om deze functie toe te voegen?

Reacties

 • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
  Beste Corné,

  Dank voor je input, we nemen het mee in de ontwikkeling.

  Voorlopig zou je kunnen overwegen om de knoppenrij voor de haard op een beveiligde pagina te zetten. Deze moet je dan eerst ontgrendelen met een code (of vingerafdruk) om te kunnen bedienen.

  Groet,
  Freek-Jan
 • In aanvulling op de knoppenrij zou het ook mooi zijn als je binnen de knoppenrij een pulsdrukkerfunctie per knop kan selecteren.
 • Mee eens. Op dit moment is dat er nog niet. Ik kan er geen termijn aan hangen maar we nemen het mee in de ontwikkeling.

  Wat je voor nu kunt doen is de schakelaar functie van de knoppenrij gebruiken waarmee je dan een 1 stuurt op het "puls" groepsadres. Vervolgens maak je een actie aan met als trigger het "puls" groepsadres. Begin met een wait van een seconde en voeg daarna een actie toe die het "puls" groepsadres weer op nul zet.

Log In of Registreer om te reageren.