Scenario’s aanroepen vanuit scenario

In het knx project zijn een aantal scenario’s gedefinieerd die in de xxter zijn overgenomen zodat de eindgebruiker via de app er invulling aan kan geven.

In sommige gevallen is een deel van de handelingen uit de scenario’s telkens gelijk. Om het gedeelde stuk slechts 1 keer te hoeven inregelen zou het mooi zijn als in de app onder scenario -> add action, je ook een ander scenario kunt kiezen om aan te roepen.

Reacties

  • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
    Dit is helaas niet mogelijk. Bij het afroepen van meerdere xxter scenes zal er slechts 1 worden uitgevoerd. De rest wordt geannuleerd. Daarnaast wordt het risico op allerlei andere vreemde problemen (loops ed) te groot.

    Wat wel kan, is de "KNX scene die in een actor zit" aan te maken in het xxter project als “byte waarde zenden”, dan is deze wel in een scene te gebruiken.
  • Ivo JanschIvo Jansch Gebruiker, Specialist
    Loops zijn vervelend maar niet moeilijk te voorkomen door een stack bij te houden van aangeroepen scenario ids en vervolgens af te breken wanneer er 1 wordt aangeroepen die al in de array voorkomt.

    De workaround is een leuke, die zal ik eens proberen. Maar typisch zijn de herbruikbare stukjes maar een deel van het scenario dus kleine kans dat ik dat deel onder een actor zet.
Log In of Registreer om te reageren.