Volume van sonos audio clips met custom tekst

Ivo Jansch Gebruiker, Specialist
Ik heb onder sonos settings een custom audio clip gemaakt met een bepaalde tekst. Deze heb ik in een actie aangeroepen via de directe sonos integratie (dus niet via UPnP). Het uitspreken van de tekst werkt, maar het volume is heel zacht. Ook al zet ik de speaker handmatig harder, de gesproken text lijkt op een vast volume uitgesproken te worden. Hoe kan ik dit harder Zetten?

Reacties

  • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
    Het aanpassen van het volume is nog niet mogelijk. Inmiddels heeft Sonos deze feature wel beschikbaar gesteld en zijn we dit in de bèta omgeving aan het testen.
    Als je mee wilt testen kan dat. Stuur een email met je naam, emailadres, telefonnummer en het serienummer van je xxter naar support@xxter.com.
  • Ik heb onder sonos settings een custom audio clip gemaakt met een bepaalde tekst. Deze heb ik in een actie aangeroepen via de directe sonos integratie (dus niet via UPnP). Het uitspreken van de tekst werkt, maar het volume is heel zacht. Ook al zet ik de speaker handmatig harder, de gesproken text lijkt op een vast volume uitgesproken te worden. Hoe kan ik dit harder Zetten?

    Ivo, Ik ben heel benieuwd hoe je het aanroepen van de audio clip(directe integratie) voor elkaar heb gekregen.

    Ik heb hier helaas geen mogelijkheid toe onder acties

Log In of Registreer om te reageren.