Volume van sonos audio clips met custom tekst

Ivo JanschIvo Jansch Gebruiker, Specialist
Ik heb onder sonos settings een custom audio clip gemaakt met een bepaalde tekst. Deze heb ik in een actie aangeroepen via de directe sonos integratie (dus niet via UPnP). Het uitspreken van de tekst werkt, maar het volume is heel zacht. Ook al zet ik de speaker handmatig harder, de gesproken text lijkt op een vast volume uitgesproken te worden. Hoe kan ik dit harder Zetten?

Reacties

 • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
  Het aanpassen van het volume is nog niet mogelijk. Inmiddels heeft Sonos deze feature wel beschikbaar gesteld en zijn we dit in de bèta omgeving aan het testen.
  Als je mee wilt testen kan dat. Stuur een email met je naam, emailadres, telefonnummer en het serienummer van je xxter naar support@xxter.com.
 • Ik heb onder sonos settings een custom audio clip gemaakt met een bepaalde tekst. Deze heb ik in een actie aangeroepen via de directe sonos integratie (dus niet via UPnP). Het uitspreken van de tekst werkt, maar het volume is heel zacht. Ook al zet ik de speaker handmatig harder, de gesproken text lijkt op een vast volume uitgesproken te worden. Hoe kan ik dit harder Zetten?

  Ivo, Ik ben heel benieuwd hoe je het aanroepen van de audio clip(directe integratie) voor elkaar heb gekregen.

  Ik heb hier helaas geen mogelijkheid toe onder acties

 • ijanschijansch Gebruiker, Specialist
  @Vincent Schipper heb je eerst onder de Sonos settings een groep aangemaakt? Als je een groep aanmaakt waarin je 1 of meer speakers plaatst, kun je die groep vervolgens aansturen via de actions.
 • ijanschijansch Gebruiker, Specialist
  May 2019 aangepast
  @vincent hersrtel, ik zie dat ik het anders heb gedaan. Het sonos commando is onderdeel van een scenario, en het scenario wordt getriggerd door de actie. De enige reden om het scenario ertussen te stoppen is dat een sonos commando niet rechtstreeks in een actie kan, zoals je zelf al ontdekte. Bijkomend voordeel is dat het scenario door de eindgebruiker aanpasbaar is, en een actie niet.
 • ijanschijansch Gebruiker, Specialist
  @Freek-Jan Buijsman Ik kan bevestigen dat het volume wijzigen in de beta goed werkt. Ik kon het eerst niet vinden, maar het volume zit niet bij de play actie, maar bij de configuratie van de geliudsfragmenten. Dat is ook eigenlijk beter, dan kun je het standaardiseren voor dat betreffende fragment.
Log In of Registreer om te reageren.