HTTP-opdrachten vanuit LUA

WagenaarWagenaar Gebruiker, Specialist
LS,
Ik probeer een aantal relais aan te sturen met een scriptje. De relais luisteren naar een http-commando, en ik wil sequentieel een aantal opdrachten laten uitvoeren. Ik heb dus een aantal http-opdrachten geformuleerd, en deze werken in de browser Command line: op een http-opdracht volgt keurig een actie van het relais.
Ik heb de opdrachten dus namen gegeven.

Als ik het LUA-scriptje bouw vraagt dit echter om het nummer van de http-opdracht. Namen werken niet (error in het log). Ik heb - om toch iets te proberen - de namen voor volgnummers vervangen (dus nr 1 voor ESPRelay00, 2 voor ESPRelay01, ...), maar er volgt dan geen actie... Blijkbaar worden de http-commando's niet uitgevoerd.
Het log help ook niet: blijkbaar wordt het script keurig uitgevoerd, maar zie ik niet in de log welke commando's worden verstuurd:Hebben de HTTP-opdrachten wel nummers? Zien jullie een oplossing om dit werkend te krijgen?

Reacties

  • Harm ElzingaHarm Elzinga xxter medewerker
    Je kunt de HTTP opdracht nummers eenvoudig vinden, via het venster rechts boven in de scripts editor.
    Kies daar voor "Netwerk opdrachten", dan kan je via klikken de juiste http opdrachten toevoegen aan het script, of de nummers opzoeken.
  • WagenaarWagenaar Gebruiker, Specialist
    Het werkt! Dankjewel. Dit was mijn eerste kennismaking met LUA; geeft echt een scala aan nieuwe mogelijkheden!
Log In of Registreer om te reageren.