accounts

rody Peetersrody Peeters Gebruiker, Specialist
beste xxter

mijn baas heeft op dit moment 4 xxters draaien nu ben ik bezig met het maken van een 5 en loop ik tegen het probleem aan dat ik ook profielen van andere xxters zie. zou dit komen omdat er normaal voor iedere xxter een account aangemaakt moet worden en er niet meerdere xxters op een account toegevoegd moeten zijn.

daarnaast heb ik nog een vraag namens mijn werkgever.
die vraagt aan mij of ik kan vragen of er dan een andere manier is om alle xxters te beheren vanuit 1 account. ik hoor graag of dit mogelijk is.

met vriendelijke groet rody peeters

Reacties

 • Harm ElzingaHarm Elzinga xxter medewerker
  Beste Rody,

  Je hebt idd zelf de juiste conclusie getrokken, wanneer alle xxter's onder hetzelfde "eindgebruiker" account zijn geregistreerd, zal je daar alle profielen ook onder zien.

  Er zijn een aantal mogelijkheden, een beetje afhankelijk wat je de wensen zijn.
  1) Het is mogelijk de verschillende xxter's (via onze support) naar ieder een apart account te verplaatsen, dat heeft in de meeste gevallen de voorkeur. Je kunt via het professional account dan altijd nog bij de verschillende xxter's komen op my.xxter.com (ik neem aan dat dat je tweede vraag is?)

  2) Het is ook mogelijk per xxter een lokale gebruiker aan te maken, voor gebruik in de app's, en deze alleen de rechten van het profiel dat gewenst is te geven.

  Persoonlijk lijkt me mogelijkheid 1 beter, maar ik weet niet precies wat je bedoeld met beheren, wanneer dat het instellen via my.xxter.com is, dan kan dat zeker.
Log In of Registreer om te reageren.