xxter in combinatie met iphone opdrachten

 Bats Bats Gebruiker, Specialist
hoi, ik heb ooit in mijn iphone een opdracht aangemaakt dat hij op basis van het woord "tv kijken" een scene in de woonkamer moet doen. dit werkt gewoon goed. maar heeft iemand enig idee of de iphone meer is dichtgezet of dat de xxter app is veranderd. want nu kun je via opdrachten nog wel voor de xxter app kiezen maar vaak alleen maar wat je in de app wilt doen dus bv open woonkamer. maar geen scenes meer.

Reacties

 • Harm ElzingaHarm Elzinga xxter medewerker
  Beste Bats,

  iOS laat maximaal een beperkt aantal opdrachten per app zien. Dit hebben we ondervangen door alleen de scenes e.d. naar de opdrachten app te sturen die je op dat moment ziet in de app.
  Ga in de app dus eerst naar het juiste profiel en pagina, en open daarna de opdrachten app. Hierna zullen de scenes op de betreffende pagina wel te kiezen zijn. Na het instellen blijft deze dan wel werken, ookal ga je naar een andere pagina daarna.
 • Bats Bats Gebruiker, Specialist
  ik denk dat ik dit of niet snap of dat dit toch niet werkt.
  als ik in de xxter app ga naar scenes zie ik daar "gewoon" alles scenes van bv de benedenverdieping en ook andere verdiepingen. bv basissfeer. als ik naar opdrachten ga in iphone dan zie ik maar een beetje. ook al zet ik eerst in de xxter app de scenes tabblad open. of bv de pagina verdieping 1, slaapkamer 1 pagina. als ik dat doe dan komen deze ook niet in de opdrachten pagina.
 • Harm ElzingaHarm Elzinga xxter medewerker
  Beste Bats,

  Voor de duidelijkheid, je moet niet naar de scènes instellingen zelf gaan, maar naar een pagina waarop deze staat om af te roepen. Wanneer je daarna de app naar de achtergrond zet, en de opdrachten app opent, zou deze beschikbaar moeten zijn. Mocht je er nog niet uit komen, neem dan even contact op met onze support.
Log In of Registreer om te reageren.