Weergave scene knop in kleuren

Wij maken regelmatig een project met een combinatie van een Xxter en Basalte toetsen.
De Basalte toetsen kunnen scenes oproepen doormiddel van een multitouch functie en deze corresponderen met bepaalde kleuren. (Scene 1:Rood, Scene 2: Groen, Scene 3: Blauw enz.)

Is het mogelijk om de scene knoppen in de Xxter in dezelfde kleur te kunnen weergeven? Bijvoorbeeld door de tekstkleur van de knop aan te passen, of om er een symbool zoals rondje of stip in een desgewenste kleur bij te zetten.

Reacties

 • Freek-Jan BuijsmanFreek-Jan Buijsman xxter medewerker
  Beste Corné,

  Het is niet mogelijk de sceneknoppen een eigen kleur te geven helaas. Ook het aanpassen van de tekstkleur voor individuele pagina-elementen is niet mogelijk.

  Eigen iconen uploaden is wel mogelijk. Deze kun je dan vervolgens op de pagina bij de instellingen van je sceneknop selecteren.

  Selecteer op mijn.xxter.com het juiste apparaat en ga naar naar het menu afbeeldingen-->iconen. Hier kun je gebruik maken van een groot aantal standaard iconen en je kunt ook zelf iconen uploaden.
  Om zelf iconen te uploaden kun je onderaan de lijst met beschikbare iconen op "afbeelding toevoegen" klikken.

  In het menu dat verschijnt Kies je voor "Nieuwe categorie". Geef de categorie en de afbeelding een naam. Blader naar het bestand en klik op verstuur afbeelding.

  Vervolgens kun je op de pagina bij "Afbeelding" in het scenemenu jouw aangemaakte categorie selecteren én één van de afbeeldingen die je daar hebt ge-upload.

  Tip: Het staat in veel gevallen mooier als de achtergrond van de iconen transparant is. Zoals je kunt zien zijn die in het voorbeeld dat niet. Het aanbevolen formaat is een PNG van 76x76.

  Veel succes en mocht je vragen hebben hoor ik het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Freek-Jan Buijsman
  xxter support • Hoi Freek-Jan,

  Bedankt voor de heldere feedback, daar kunnen we zeker wat mee!

  Met vriendelijke groet,

  Corné
Log In of Registreer om te reageren.